web analytics


Teamcoaching


Geïnteresseerd?
Neem contact op!

Als je in een team werkt is onderhoud plegen op de relatie voorwaardelijk voor een optimale prestatie. Met elkaar blijven onderzoeken en in gesprek gaan of we nog altijd doen wat de bedoeling is; is wat mij betreft voorwaardelijk voor het plezier houden in werk en nodig om effectieve beslissingen met elkaar te nemen. Niet altijd is daar in de waan van het dagelijkse werk tijd voor.

Wil je daar eens de tijd voor nemen? Ik ga graag aan de slag met jou en je team op thema’s als:

  • een frisse start van het jaar; afspraken maken in vredestijd
  • het goede gesprek voeren, vrijmoedig spreken en luisteren
  • strategie bepalen op omgaan met polariteiten en polarisatie
  • effectiever en waar mogelijk met plezier samenwerken en communiceren
  • het vormen van een visie, het creëren van rituelen die bijdragen aan de cultuur

Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik jullie in beweging breng en onderzoek waar de mogelijkheden liggen. Jullie houden ten alle tijden regie over de inhoud, ik bewaak het proces en bied vormen zodat je kunt onderzoeken met elkaar, opdat er vrijmoedig gesproken mag worden en het klimaat er naar is dat iedereen ook luistert naar elkaar.

Ik zet werkvormen uit het gedachtegoed van Herstelrecht, Deep democracy in en werk met schema’s uit de Transactionele Analyse. Tevens werk ik met het gedachtegoed van Bart Brandsma over polarisatiemanagement en maak ik daarin onderscheid in omgaan met polariteiten management (Barry Johnson). 

Mail me voor een intakegesprek om te onderzoeken of ik kan bijdragen aan de werkflow van jullie team.